maanantai 28. kesäkuuta 2010

Billabong Beach Fest 16.-17.7.2010

Billabong Beach Fest on kesän siistein skeittaus- ja vesilautailutapahtuma, jonka tapahtumapaikkana on idyllinen Lomakeskus Sieravuori. Pyhäjärven rannalla sijaitseva Sieravuori tarjoaa monipuoliset puitteet skeittaukselle, wakeboardingille ja muille vesiurheilulajeille. Kaksipäiväinen tapahtuma tarjoaa yleisölle ja osallistujille mukavaa viihdettä ja rentoa henggailua. Tapahtuma järjestetään tänä vuonna viidettä kertaa.

Tapahtuma starttaa perjantai-iltana skeittauksen best trick –kisalla. Perjantaina ohjelmassa on myös sessailua vesillä jolloin tapahtumakansa pääsee testailemaan Sieravuoren uusia wakeboard reilejä ja hyppyreitä.

Lauantaina uudistetulla Billabong -minirampilla käydään viikonlopun skedemeininkien kohokohta. Kisa vedetään läpi sessariformaatilla. Lauantaina vesillä on ohjelmassa wakeboard sessarit sekä best trick –kisa. Viikonlopun kisojen voittajille on luvassa matkalahjakortteja ja upeita tuotepalkintoja Billabong, Dakine, Lamina ja Seven Inch SB.

Iltojen hämärtyessä bileitä jatketaan Sieravuoren esiintyjien voimin. Perjantaina tanssilattialla voi fiilistellä Kari Peitsamon tahtiin ja lauantaina rokkimeiningeistä vastaa Lapko.

Sieravuoren sivuilta löydät ajo-ohjeet sekä majoitusvaihtoehdot: www.sieravuori.fi

Tapahtumassa mukana:
Billabong, Red Bull, Seven Inch Skateboards & Lamina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti