sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Ikaalisten Kylpylä Sesitec System 2.0 Cable Park


Suomen ensimmäinen yksilinjainen kaapeliparkki Sesitec System 2.0 avataan Ikaalisten Kylpylään 20.2.2012. SnowPark on auki hiihtolomaviikoilla (vk 8-10) sopimuksen mukaan pakkasen ollessa alle -10 astetta. Kevättalvella kaapeli pyörii SnowParkkina, johon rakennetaan erikokoisia ja -näköisiä hyppyreitä, boxeja ja reilejä.
Kaikkiin esteisiin on mahdollista ajaa molemmista suunnista, mikä tekee parkista erityisen mielenkiintoisen sekä monipuolisen.


Toukokuussa 2012 kaapeli siirretään vesille Hämylänlahteen, jonne on suunnitteilla ja jo rakenteilla erilaisia kelluvia obstaakkeleita eritasoisille harrastajille.
Obstaakkelien suunnittelussa on otettu huomioon se, että niihin on mahdollista ajaa kummastakin suunnasta, mikä tekee obstaakkeleista monipuolisia; toisesta suunnasta on esimerkiksi helpompi päästä esteen päälle, mutta toisesta suunnasta joutuukin vähän hyppäämään.
Samat esteet soveltuvat näin ollen niin harrastajille kuin aloittelevillekin. Tarkempaa tietoa ja kuvia kamoista putoilee kevään mittaan.
Vuokralla huippuluokan Liquid Force välineet ja varusteet. Kaikki vuokralaudat ja Stereoski -sukset ovat varustettu grind base pohjalla. Radalla kypärä ja liivit ovat pakolliset. Kesäkaudella kaapeli pyörii päivittäin, tarkemmat aukioloajat ilmoitetaan myöhemmin.
Kesäkauden viralliset avajaiset pidetään 15.6.2012 ohjelma, aikataulut, esiintyjät ja lippupaketit selviävät kevään kuluessa.
Sekä talvella että kesällä parkkia on mahdollista vuokrata omaan käyttöön sopimuksen mukaan. Ikaalisten Kylpylästä tulee saamaan piakkoin lippupaketteja, jotka sisältävät hotellimajoituksen ja kaapeliaikaa. Myös mökkimajoitus on mahdollista läheisissä järvenrantamökeissä.

Kaapelin toimintaa ylläpitää Flow Fun Oy, joka on perustettu harrastuksen pohjalta, ja jonka tarkoituksena on yhdessä Suomen Vesihiihtourheilu ry:n kanssa kehittää vesiurheilutoimintaa Suomessa.

Lisätietoja ja varaukset;
010-3229192 / Timo
flowfun.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.